Juni tilbud

Forvandle din look med våre eksklusive behandlinger!

Manikyr

Våre erfarne negledesignere er dedikerte til å skape vakre negler for deg, enten det er en klassisk manikyr eller en trendy nail art-design.

manikyr
manikyr

Vippebehandlinger

La våre erfarne teknikere skape vakre, fyldige vipper som rammer inn øynene dine perfekt!

vippeextensions
vippeextensions

Brynbehandlinger

Oppdag vårt utvalg av bryntjenester for perfekte øyenbryn. Vi tilbyr blant annet brynslaminering, brynsløft, brynsfarging og andre for å skape vakre og velpleide øyenbryn som passer perfekt til ansiktet ditt.

Pedikyr

Vi tilbyr en omfattende pleie for dine føtter, og våre erfarne terapeuter vil sørge for at du får en avslappende opplevelse samtidig som dine føtter blir tatt godt vare på.

Ansiktsbehandlinger

Vi tilbyr en rekke effektive behandlinger for å fremme sunn og strålende hud. La oss hjelpe deg med å oppnå en glødende og ungdommelig hud med våre profesjonelle ansiktsbehandlinger.

Hårpleie

Vi tilbyr en luksuriøs opplevelse for å pleie og styrke håret ditt. Med våre spesialiserte behandlinger som keratinbehandling og hårbotox, kan du nyte glansfullt, sunt og velpleid hår.

Sminke

La skjønnheten skinne med våre sminke-tjenester! Fra hverdagsmakeup til festglam og den magiske brudemakeupen, våre talentfulle makeup-artister skaper looker som ikke bare forvandler, men også forsterker din naturlige skjønnhet.

Voksing

Oppdag glattheten som varer med våre voksingstjenester! Våre erfarne terapeuter bruker førsteklasses voks for å fjerne uønsket hår fra roten, noe som sikrer en lengre periode med hårfri perfeksjon.

Bryn & vipper pakker

Vi tilbyr en eksklusiv suite av tjenester designet for å fremheve og forsterke din naturlige skjønnhet. Med vår ekspertise er du garantert å forlate salongen vår med et blikk som ikke bare er fortryllende, men også uttrykker din unike stil og personlighet.

Stylingpakker

Forvandle din look med våre eksklusive stylingpakker! Fra fortryllende makeup til elegant hårstyling, våre pakker er designet for å gi deg en sømløs og luksuriøs opplevelse.

Kurs

Bli en mester innen skjønnhetsbransjen med våre omfattende og engasjerende kurs!

Skroll til toppen