Ansiktsbehandlinger

Beauty & Art Studio Signature

Behandlingen er rettet spesielt mot aldring, hyperpigmentering, akne eller rødhet. Inkluderer en tilpasset peptid maske som hjelper til å bygge opp hudbarrieren, samt massasje av skulder og nakke.

– 60 min –
– 1699 kr –

Beauty & Art Studio Classic

Dette er en klassisk ansiktsbehandling/velværebehandling. Består av rens, eksfoliering, skulder- og nakkemassasje, maske, serum og tilpassede kremer.

– 45 min –
– 1090 kr –

Esthemax HydroJelly Glow

Rens og peeling av huden – Serum tilpasset din hud – HydroJelly mask tilpasset din hud.

– 50 min –
– 1090 kr –

Microneedling

Behandling hvor det benyttes dermapen, som ved hjelp av små kontrollerte nålestikk og et aktivt serum vil stimulere huden til å produsere mer kollagen samt gir en økt cellevekst.

– 45 min –
– 2300 kr –

Nanoneedling

En ny type needling uten nedetid. Dette er en skånsom behandling som eksfolierer, gir fukt, glød og jevnere hudtone. Kan utføres hele året, og så ofte som hver 14 dag.

– 60 min –
– 1500 kr –

PartyPeel

Effektiv peel som øker cellefornyelsen, kollagenproduksjonen og styrker huden. Behandlingen består av rens, skrubb, peel og krem. 

– 20 min –
– 649 kr –

Dermaplaning

Effektiv og grundig eksfoliering av huden! Få glatt og jevn hud, bli kvitt dun i ansiktet ved hjelp av skalpellpeel som både gir glød og fremmer cellefornyelsen.

– 60 min –
– 700 kr –

Dyprens

Denne behandlingen består av rens, analyse, peeling, utklemming ved behov, serum og maske. Passer for alle, men anbefalt de med store porer, urenheter eller overskudd av talg.

– 90 min –
– 900 kr –

Skin Workout Chronic Redness

En behandling for å styrke en sensitiv hud; rødhet, betent akne, rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden.

– 45 min –
– 1099 kr –

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Denne behandlingen består av rens, analyse, peeling, kjemisk peel, maske, fuktighetskrem og solfaktor.

– 60 min –
– 1200 kr –

Hudkonsultasjon

Usikker på hvilken behandling eller produkter som passer deg? Dette kan vi hjelpe deg med under en konsultasjon.

– 30 min –
– 250 kr –

Har du noen spørsmal?

Ikke nøl med å ta kontakt for råd og veiledning – vi ser frem til å høre fra deg!

Skroll til toppen